Winkelwagen Geen producten

Matsu El Picaro

Matsu El Picaro
Matsu El Picaro
Reviews | Review toevoegen

Vintae Matsu en wijngaarden gelegen in de regio Toro. Bekend voor stevige wijnen van de Tinto de Toro. (lokale tempranillo). Intense fruitaroma’s, mineraliteit, body, complexiteit en persoonlijkheid.

€ 9,80
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Wijn
Vintae Matsu en wijngaarden gelegen in de regio Toro. Bekend voor stevige wijnen van de Tinto de Toro. (lokale tempranillo). Intense fruitaroma’s, mineraliteit, body, complexiteit en persoonlijkheid. De jonge versie van Matsu zoals het etiket al aangeeft.

Culinair
Mediterrane eetwijn met een brede inzetbaarheid. Perfect bij gerechten zoals entrecôte, lamskoteletjes van de grill of vlees van de bbq.

Het Wijndomein
Vintae Matsu is meer dan een wijndomein, Matsu vertegenwoordigt 3 generaties van wijnmakers, een modern project van duurzame wijnbouw die een exclusieve collectie voortbrengt van hoge expressie wijnen. De wijngaarden worden bewerkt op een manier die volledig ecologisch is. Matsu vertegenwoordigd een natuurlijke wijn zonder enig gebruik van chemische of synthetische herbiciden, insecticiden en fungiciden of chemische procedures.

 

Review toevoegen

Bedankt voor uw review! Deze zal snel verschijnen op de pagina.
 

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Naam
: Matsu El Picaro
Regio
: Toro
Druifsoort
: Tempranillo
Producent
: Matsu
Jaar
: 2014
Kleur
: Rood
Soort
: Droog
Land
: Spanje

Relevante producten

Matsu El Recio

€ 16,95

Bestellen

Een specifieke vraag over wijn? Stel hem aan onze vinoloog!

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel softwareVerantwoord genieten, zowel in de winkel als online.
Bent u 18 jaar of ouder?